Praktische informatie

Wij adviseren u voor het plaatsen van uw bestelling, de plek waar het springkussen geplaatst moet worden op te meten. Dit om te voorkomen dat bij de bezorging blijkt dat het springkussen niet past. We raden u aan om naast de afmeting van het springkussen ook rekening te houden met ongeveer 1 meter extra ruimte bij de in-en/of uitgang vrij te houden. Daarnaast dient u zelf te zorgen voor een stroompunt op de plek waar u het springkussen geplaatst wil hebben, zoals een stopcontact, haspel of een geaard verlengsnoer. Er is bij ons ook de mogelijkheid een haspel bij uw bestelling toe te voegen, deze kunt u aanvinken in uw winkelmandje.

  Afhalen, bezorging en op- en afbouw

Bij  partyverhuurverhuur Tocaja is het mogelijk om uw product zelf af te halen of te laten bezorgen. Het ophalen houd in dat u zelf uw product kan afhalen en retourneren. Ook kunt er voor kiezen om het door ons te laten bezorgen, wij bezorgen gratis vanaf €95,- en binnen een straal van 20 km. Bij uw bestelling kunt u op onze website doorgeven hoe laat u uw product wil laten bezorgen en weer wil laten afhalen, de afhaal tijd kan ook besproken worden bij bezorging door een van onze medewerkers. Mocht u buiten de straal van 20 km wonen (voor gratis bezorging) of onder de €95,- huren, is dat geen probleem. Wij hanteren goedkope bezorgkosten.

 Begeleiding

Tijdens de huur van een van onze springkussens bent u vanaf dat moment zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Bij ons is het niet mogelijk een van onze medewerkers in te huren ter begeleiding.

 Eten en drinken

Wij houden onze materialen graag schoon en netjes, zodat iedereen er optimaal van kan genieten! Neem daarom gelieve geen eten of drinken mee in een springkussen. Behalve dat dit niet niet fris is voor de gebruikers en wellicht voor de volgende gebruikers, is het ook niet goed voor onze producten.

 Onderhoud

Wij hechten veel waarde aan onze producten en zorgen er daardoor ook voor dat deze goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er de tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo bergen wij onze springkussens nooit nat op, maar zetten wij deze altijd opnieuw op om alle vocht en viezigheid door slechte weersomstandigheden te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn wij  altijd in staat om u kwalitatieve en goed onderhouden producten aan te kunnen bieden.